Miceli

El restaurant

Miceli: 1. m. Bot. Arrel dels bolets, formada per filaments molt ramificats, mitjançant els quals absorbeix els nutrients de la terra.

Miceli és un restaurant pensat per a transmetre i compartir l’amor i el respecte que sentim per la cuina. La de sempre. La senzilla. La ben feta. La que neix dels productes que cada dematí anem a comprar al mercat. Un restaurant petit i familiar, ubicat a una casa mallorquina del segle XIX on varen creixer la nostra cuinera i els seus germans. Avui s’ha transformat en Miceli per a poder oferir-te una estona agradable i feliç al voltant d’una taula, amb l’atenció que mereix tota persona a la que li agrada menjar bé.

Restaurante Miceli. Selva. Mallorca.

Carta

La carta

La carta de Miceli s’escriu cada dematí en sortir el sol (bé, pot ser que un parell d’horetes més tard). Com a la cuina més tradicional, cada día preparam una varietat de plats diferents en funció de la temporada y dels productes que més ens han seduït al mercat d’Inca, que visitam cada dia. Quan seguís a la nostra taula, t’explicarem amb tot detall en qué consisteixen els plats que hem cuinat aquell dia. Podràs triar plats per separat o un dels dos menús degustació. Així, cada vegada que ens visitis podràs descobrir un nou trosset de Miceli y de la nostra manera d’entendre la cuina.

Aperitius 9€
Primers plats 13€
Segons plats 18€
Postres 8€
Menú degustació 55€
Menú Miceli 68€

Barra

La barra de Miceli

Des de desembre de 2018, Miceli és present allà on comença tot cada dematí: al mateix Mercat d’Inca. Una barra de mercat, sense taules. I sense carta, com a Miceli. A les nostres pissares trobaràs l’oferta diaria, en entrepans, tapes i plat del día, amb una amplia oferta de vermuts i de vins a copes.

Obrim de dilluns a dissabte, de 8:30 a 15:30.

Marga

Marga Coll

Marga dirigeix la cuina de Miceli. Començà a cuinar al 1995, en diferents restaurants
mallorquins com Ca'n Quet o Ca's Puers. Al 1998 va rebre la Beca d’informatització, adaptació a l’actualitat i duita a terme de receptes mallorquines de l’Escola d’Hoteleria de la UIB. Al 2004 es fa càrrec del departament de restauració d’amadip.esment i dels seus restaurants Es pes de sa palla i Amadip Palmanova. El 31 de marzo de 2012 va obrir Miceli, el seu propi restaurant, de la ma de Javier Arés, qui s’encarrega de la sala i els vins. Al 2016 obrirà Arrels by Marga Coll a l’hotel Gran Melià de Mar en Illetas (Mallorca). Actualment compagina la seva feina als dos restaurants, que funcionen de la mateixa manera, amb un menú que canvia a diari. I a desembre de 2018 arranca La Barra de Miceli, una barra dins el mateix mercat d’Inca, on podras berenar, fer tapes i dinar, amb la mateixa filosofía: sense carta, canviant cada dia segons el que trobem al mercat.

Marga Coll. Restaurante Miceli. Selva. Mallorca.

Reserves

Telèfon: +34 971 87 37 84
Mail: reservas@miceli.es
Pots solicitar la teva reserva aquí
T’informam de que acceptam reserves amb nins només si tenen més de 12 anys.

Horari
De novembre a març: Obert de dijous a diumenge (diumenges només al migdia).
D’abril a juny: Obert dilluns i de dijous a diumenge (diumenges només al migdia).
Juliol i agost: Obert només vespres. Dissabtes tancat.
Setembre i octubre: Obert dilluns i de dijous a diumenge (diumenges només al migdia).

Al migdia obrim a les 13:30, i la darrera hora a la que acceptam reservas és a les 15:00.
Per sopar, obrim a les 20:00. La darrera hora a la que acceptam reserves és a les 22:00.

Regala Miceli
Si vols regalar Miceli, el que has de fer és enviar un correu a reservas@miceli.es, amb assumpte "regalar Miceli". Ens has d’especificar per a quantes persones és la invitació, qui vols que aparegui com a persona o persones que fan el regal (no el nom dels convidats) , i un número de targeta de crèdit amb la seva data de caducitat.
Rebràs un correu amb la invitació, per tal de que la puguis imprimir i entregar a les persones convidades.
Ells seran els encarregats de fer la reserva, com qualsevol altre client, y el día que venguin a Miceli hauran de dur la invitació.
A Miceli volem que els nostres clients puguin sempre triar els que els vengui de gust, de manera que la invitació és oberta i seran els convidats els que decideixin si volen Menu Degustació o Menu Miceli, o si volen o no volen vi, aperitius i cafés.
El ticket per dues persones normalment està damunt els 175€.
En rebre el mail, farem un càrrec de 10€ a la targeta per tal de verificar el seu correcte funcionament. El día que venguin els convidats es farà el càrrec de la factura corresponent, descomptant els 10€ ja cobrats.

Direcció

C/ Àngels, 11. Selva, Mallorca

TelÈfon

+34 971 87 37 84